0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Warmteklasse dekbed

Warmteklasse dekbed

Dekbedden worden ingedeeld aan de hand van de DIS warmteklassen. Maar wat betekent dat nu precies?

Warmteklasse; welk dekbed past bij mij?


Bij de keuze van het juiste dekbed let u op veel aspecten. Een van de belangrijkste is de warmteklasse. Dekbedden worden ingedeeld in warmteklassen, zodat het voor de consument gemakkelijker is om het juiste dekbed te kiezen. De gekozen warmteklasse is afhankelijk van de persoonlijke warmtebehoefte.

De warmteklassen zijn opgesteld door DIS / TNO, relateerd aan de dikte van het dekbed. Er worden vier klassen aangegeven, waar klasse 1 het dikste / warmste is.

Naast de enkele dekbedden met verschillende warmteklasse, kunt u ook kiezen voor een samengesteld 4-seizoenen dekbed. Zo heeft u altijd de gewenste warmte isolatie.
 


Warmteklasse 1 (vanaf 8,8 cm.) 

Winter
Dekbedden met warmteklasse hebben een hoge warmte-isolatie.Heeft u het snel koud of heeft u een koude slaapkamer, dan kiest u voor een warmteklasse 1 dekbed. Het zijn echte winter dekbedden.

Warmteklasse 2 (6,2 – 8,2 cm.) 

All Year
Dekbedden met warmteklasse 2 hebben een gemiddelde isolatiewaarde. Ze zijn geschikt voor verschillende seizoenen in een slaapkamer gematigde temperatuur. Ze zijn het gehele jaar te gebruiken.

Warmteklasse 3 (4,0 – 5,7 cm) 

All Year Light
In een warme slaapkamer of wanneer u het snel warm heeft is een dekbed met warmteklasse 3 ideaal. U kunt een dekbed met warmteklasse 3 perfect gebruiken in lente, herfst en nazomer. 

Warmteklasse 4 (2,0 – 3,4 cm.)

Zomer
Dekbedden uit warmteklasse 4 zijn voornamelijk zomerdekbedden. Het zijn de dunste dekbedden, ze voelen koel aan.  Als u tijdens de warme zomernachten toch een dekbed wenst is een warmteklasse 4 dekbed een goede keuze.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »